Bij Danielle Stroom Financieel Advies, kunt u terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van financiële producten.


Welkom bij Danielle Stroom Financieel Advies

Mijn naam is Danielle Stroom en sinds 1994 werkzaam in de financiële dienstverlening. Mijn 25 jaar ervaring in hypotheken en verzekeringen zet ik graag in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, hypotheekadvies nodig heeft, verzekeringen, financiële planning of aankoopbegeleiding tot uw nieuwe woning, u bent van harte welkom. 

Samen met mijn binnendienst collega's neem ik graag de tijd om uw mogelijkheden op een rij te zetten. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk en transparant advies. Ook helpen wij u om optimaal gebruik te maken van de regelingen, en actuele kansen die de regionale woningmarkt u biedt. Dit laatste gebeurt in samenwerking met een makelaar en een taxateur. 

Wat kunt u van ons verwachten

Duidelijkheid. Bij ons worden de kleine lettertjes in de voorwaarden van een verzekering in jip en janneke taal uitgelegd en wij bewaken het proces zodat u daar geen last van heeft. 

Wij bemiddelen voor alle producten van alle grote banken en verzekeraars. Wij regelen alles bij een overgang zoals opzeggingen. 

We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek op kantoor of bij u thuis. Dan kunnen wij al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk op een doel: het beste resultaat voor u. 

Samenwerking

Wij zijn niet alleen uw financiële partner, ook voor al uw bijkomende zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Kunnen wij het zelf niet voor u verzorgen, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreid netwerk van onder andere makelaars, taxateurs, notarissen, mediation bij scheiding, nalatenschap bij overlijden, verzekeringen en advies bij het verduurzamen van uw woning.

Bent u benieuwd wat ik, Danielle Stroom Financieel Advies, voor u zou kunnen betekenen?

Bel 06-12665762 voor een gratis oriënterend gesprek.