Als onafhankelijk adviseur selecteren wij voor u de beste productoplossingen. In tegenstelling tot banken (waar u alleen het eigen product krijgt aangeboden) adviseren en selecteren wij uit een marktbreed aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen productoplossingen. Met voorwaarden die bij u passen en niet te duur zijn. 


Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen op rente en/of premie die u tientallen jaren maandelijks moet betalen, en wordt u niet geconfronteerd met onverwachte kosten die u op basis van uw wensen niet zou willen maken. Ook na het advies zorgen wij ervoor dat het advies en het bijbehorende product bij u blijft passen, ook als uw omstandigheden veranderen.


Goed financieel advies kan dus niet kosteloos zijn. Wij zijn daarom vooraf helder en duidelijk over de kosten van onze dienstverlening aan u. 


Zo ontvangt u bij onze afspraakbevestiging reeds een dienstverleningsdocument en een dienstenwijzer. Hierin leest u alle informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. En wat de globale kosten van onze dienstverlening zijn.

Klaar om je fitnessreis te omarmen?

Neem vandaag nog contact met ons op om je pad te bewandelen naar een gezondere, vitalere jij. Jouw fitnessreis begint hier.